Termeni si conditii

Utilizarea si vizitarea site-ului www.cozonacdomnesc.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate în urmatoarele paragrafe:

Acest site este întretinut si administrat de compania SC Cozonac Domnesc SRL . Intregul continut al acestui site – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC Cozonac Domnesc SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Utilizarea fara acordul companiei SC Cozonac Domnesc SRL a oricarui element enumerat mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor site-ului si va pune în miscare cercetarea penala împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul. Continutul site-ului nu poate fi reprodus, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice forma, fara permisiunea anterioara scrisa a SC Cozonac Domnesc SRL. Orice litigiu aparut între clienti si companie va fi rezolvat prin cale amiabila. În cazul în care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.
SC Cozonac Domnesc SRL nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din utilizarea informatiilor de pe site, respectiv din imposibilitatea de a le accesa.
SC Cozonac Domnesc SRL nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale site-ului.
SC Cozonac Domnesc SRL , proprietarul site-ului www.cozonacdomnesc.ro, se angajeaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti, însa poate transmite date în cazul în care exista o obligatie legala în acest sens sau acest lucru este necesar pentru urmarirea intereselor S C Cozonac Domnesc SRL si sa le foloseasca numai în scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii. Continutul site-ului www.cozonacdomnesc.ro este cel prezentat initial, fara modificari. Daca legea nu dispune altfel – SC Cozonac Domnesc SRL nu îsi asuma nici o garantie de orice fel pentru acuratetea, corectitudinea sau continutul paginilor care apar în fata dvs.

Site-ul contine link-uri catre alte site-uri, S.C Cozonac Domnesc SRL nu preia nici o responsabilitate pentru disponibilitatea sau continutul site-urilor de internet ale partilor terte si nu este responsabil pentru tranzactii privitoare la marfuri sau prestari de servicii oferite de catre asemenea site-uri de internet ale partilor terte. În cursul navigarii pe acest site adresa IP, tipul de browser, precum si ‘cookie’-urile asociate sunt stocate. Aceste date sunt stocate si procesate cu scopul de întretinerea site-ului, pentru date statistice si dezvoltarea site-ului.
SC Cozonac Domnesc SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavoastra de e-mail obtinuta prin intermediul site-ului, fara acordul dumneavoastra în scris.
SC Cozonac Domnesc SRL îsi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.cozonacdomnesc.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori în acest sens.