100% Romanesc
Cozonac Cu Ciocolata
Cod produs: CZC34
Compozitie: faina naturala, oua de casa, unt, lapte de tara, drojdie de calitate, zahar, nuca
Greutate: 140 grame


22.00 Lei
ADAUGA IN COS
Metoda de preparare pentru acest cozonac cu nuca traditional respecta intocmai pasii pe care o dau reteta originala moldoveneasca pentru cozonac. Faina si ouale de casa sunt lasate la cald cu cel putin sase ore inainte de inceperea procesului de preparare, apoi se adauga lapte de tara impreuna cu drojdie de calitate superioara, zahar si putina sare. Dupa ce aluatul creste la cald timp de cateva ore se adauga compozitia de nuca. Este important sa stiti ca miezul de nuca folosit pentru acest cozonac a fost uscat prin metode traditionale iar nucile au fost culese la inceputul toamnei, cand coaja verde a crapat, iar miezul are o culoare galbena, cu gustul de nuca coapta bine pronuntat.